Начало / Новини / Събития

  • a+
  • a-
Kалендар - Януари
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Академия за социални предприемачи

23 май 2017

Академия за социални предприемачи

След успешното първо издание на Академия за социални предприемачи през октомври 2016 година, организаторите от Reach for Change Bulgaria и The Business Institute подготвят второ издание.  

Академия за социални предприемачи е интензивна обучителна програма, подходяща за активни млади хора, които работят по социална кауза, искат да я развият и изградят устойчив финансов модел, но имат нужда от насоки, знания и практически умения. 

Академията включва три модула, които ще се проведат три поредни петък вечер, събота и неделя между 9 и 25 юни в гр. София. 

Академията предлага:

1) Практически работни сесии, основани на международни методологии и бизнес инструменти на международната мреца на Reach For Change, Lean LaunchPad  Strategyzer и други.

2) Споделяне на опит и експертиза от бизнес и социални ментори, гост-говорители и опитни обучители в сферата на социалното предприемачество. Сред тях са немският експерт по инвестиране в социални предприемачи Маркус Фрайбург, Красимира Величкова от Български дарителски форум, Сергей Петров от BeeSmart Technologies и много други. Повече за екипа на Академия за социални предприемачи можете да научите на www.se-academy.bg/team

3) Нетуъркинг събития за обмяна на опит, идеи и контакти между участниците, ментори, партньори, гост-лектори и други професионалисти.

4) Екипна работа по практически казуси в сферата на социалното предприемачество, зададени от организаторите. 

Таксата за участие в Академията е 480 лева за 3 модула, разпределени в рамките на 9 дни. Най-добрите кандидати ще получат 50% стипендия (и такса от 240 лева). 

Кандидатствайте за място и стипендия в Академията до 28 май на www.se-academy.bg! 

Първото издание на Академия за социални предприемачи беше подкрепено от Министерство на труда и социалната политика като част от Плана за действие по социална икономика за 2016-2017 година към Националната концепция за социална икономика. 

Следете Facebook събитието за актуална информация.

Източник:www.se-academy.bg/team