Начало / Евроинтеграция / Международна конференция

  • a+
  • a-
Kалендар - Март
Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

Mеждународна конференция на високо ниво на тема „Социалната икономика – за икономически устойчив и социално приобщаващ ЕС“

26 март 2018

Секторът на социалната икономика допринася за изпълнението на трите основни теми на Европейския стълб на социалните права - достъп до пазара на труда, справедлива заетост и условия на труд и подпомагане на прехода между работните места.

Министерството на труда и социалната политика организира конференция на високо равнище в областта на социалната икономика и социалното предприемачество  на тема:  "Социалната икономика - за икономически устойчив и социално приобщаващ ЕС" с финансовата подкрепа на ЕК. Събитието ще бъде организирано в "Резиденция Бояна", зала "Триадица", кв. Бояна, ул. "Витошко лале" № 16.

Конференцията е едно от приоритетните събития в Календара на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Конференцията на високо равнище е възможност за политиците, вземащите решения, социалните предприемачи, гражданския сектор и други заинтересовани страни да обменят опит и добри практики, да обсъждат въпроси, свързани със състоянието, приоритетите и бъдещето на социалната икономика както на регионално, така и на европейско равнище. Участието в конференцията е свързано с правилата за регистрация и акредитация:

За да се получи покана, която ще даде достъп до онлайн системата за акредитация чрез връзка, името и електронният адрес на участник трябва да бъдат изпратени на ел адрес BGPresidencyConference@mlsp.government.bg   Тъй като местата са ограничени, принципът за регистрация е според реда на регистрация. Само за модераторите и говорителите ще бъдат покрити разходите за пътуване и настаняване.

Регистрацията ще бъде отворена от 22 март до 5 април 2018 г.

След като процесът приключи, на акредитираните участници ще бъде издаден бадж, който ще им даде достъп до мястото, където се провежда събитието. Участниците няма да бъдат допуснати до мястото без бадж. Акредитацията е лична и не може да се прехвърля.

Участници ще получат баджовете си в Регистрационното бюро, което ще бъде на разположение в "Резиденция Бояна". В случаите, когато делегатите получават баджовете си от регистрационните бюра, трябва да се покаже идентификационен документ на местата за проверка или преди влизането в автобусите.

  pdf.gifCONCEPT_PAPER_CONFERENCE_SE____EN_final.pdf (292.32 KB)

   pdf.gifDraft_program_conference_BG.pdf (337.92 KB)